slide show

Nellie Berntsson


Jag tänkte ta upp om vad som hände med Nellie Berntsson på Ridsport Ponny cup.
Jag är helt på Nellies sida.
Lixom helt sjukt, hon har startat 42 starter med Bellman. Dom har ALDRIG skadat någon annan och alltid sett till så att hon inte är i vägen för alla m.m. Han har gått 7 SM och sen får hon höra att ponnyn tydligen har fel i huvudet.
Som överdommare så gör man inte bara så. Hon borde inte få vara överdomare, verkligen inte.
Självförtroendet kan sjönka till NOLL. Om det skulle vara mig det handlade om så hade jag tappat intresset totalt.
Man ropar inte ut över helva framridningen att Nellie inte FÅR vara kvar inne på framhoppningen för att hon inte har kontroll på sin ponny. Men det är ju klart att hon får lägga volt på volt, när det är massa som skrittar framför hindret hon ska hoppa. Klart att hon inte bara kan hoppa rakt in i dom.
Och om nu överdomaren inte tycker att hon har kontroll och att hon inte kan vara kvar på framhoppnigen så kan hon komma fram till Nellie och säga det och inte SKRIKA ut det över HELA framhoppningen. Så sjukt dålig stil.
Innan hon skulle in på banan fick hon 2 minuter på sig att hoppa fram när alla andra stog stilla. Klart att det inte är kul. Hon fick inte rida fram sin ponny ordentligt och hon har fårr massa skit som hon inte va värd att få.
Sen var det bara att gå in på banan. Bellman är ju ingen lätt ponny att rida, det ser man . In i en kombination så orkade hon inte mer. Trårarna sprutade och hon hade ingen kraft kvar. Så hon FLÖG av på B hindret.
Det var hennes sista start med Bellman. Lyckligt slut? nej inte alls. Jag tycker så synd om Nellie.
Nellie bestämmde sig för att hon ville prata med överdomaren. En 12 åring går självmant fram till en sur överdomare för att prata. STRONG GIRL!
 Det ända hon fick till svar va tillexempel, men din ponny har något fel i huvudet. Men visst, om Bellman skulle ha något fel i huvudet så skulle han inte ha gått 7 SM därav en 2:a placering. Bellman är en sjuuukt fin ponny, med MYCKET energi. Men bara för det är ju ponnyn inte dum i huvudet.
Nej jag tycker verkligen att denna överdomaren ska SLUTA som det. Hoppas att någon mer har förståt eller hörde och såg allt så att hon blir avstängd eller något. Som domare, visst han ska kunna säga till. Men inte ska man trycka ner ett barn som är och tävlar. Nej, det är verkligen FEL!
Sjuukt synd om Nellie!
Fortsätt exakt som du gör, låt INGEN ändra på det. För det är då du är som bäst!  Vad tycker ni om detta, tycker ni att det är rätt eller fel av överdomaren?



 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför skriva av hennes inlägg istället för att bara länka?

2012-08-29 @ 18:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0