slide show

Förlåt

Lovar att skärpa mig med uppdateringen.


Hoppträning

Idag var jag på hoppträning med Bongo. Det gick superbra. Han var jäätefin och gjorde ALLT som han skulle. Kändes som att jag verkligen fick till min ridning idag. Så det känns skitbra inför tävlingen på skulta nästa helg. Denna helgen ska jag tävla dressyr med Smultron på "hemmaplan". Men dagens ridpass kändes super. Vi hoppade en distans en 5 och en halva och i sluten en liiiiten bana. Och han var sjuuuktfin, så jag är jättenöjd och glad. Puss

Svar på kommentar

Kommentar: Varför skriva av hennes inlägg istället för att bara länka?
 
Svar: Jag har inte skrivit av hennes inlägg. Det är 7 mil längren mitt. Detta inäget är från mig och vad jag tycker. Därför länkade jag inte till ´hennes. Men visst, för er som inte vet så finns det en lite bättre förklarning HÄÄR

Stallet

Nu hörs sen


Nellie Berntsson


Jag tänkte ta upp om vad som hände med Nellie Berntsson på Ridsport Ponny cup.
Jag är helt på Nellies sida.
Lixom helt sjukt, hon har startat 42 starter med Bellman. Dom har ALDRIG skadat någon annan och alltid sett till så att hon inte är i vägen för alla m.m. Han har gått 7 SM och sen får hon höra att ponnyn tydligen har fel i huvudet.
Som överdommare så gör man inte bara så. Hon borde inte få vara överdomare, verkligen inte.
Självförtroendet kan sjönka till NOLL. Om det skulle vara mig det handlade om så hade jag tappat intresset totalt.
Man ropar inte ut över helva framridningen att Nellie inte FÅR vara kvar inne på framhoppningen för att hon inte har kontroll på sin ponny. Men det är ju klart att hon får lägga volt på volt, när det är massa som skrittar framför hindret hon ska hoppa. Klart att hon inte bara kan hoppa rakt in i dom.
Och om nu överdomaren inte tycker att hon har kontroll och att hon inte kan vara kvar på framhoppnigen så kan hon komma fram till Nellie och säga det och inte SKRIKA ut det över HELA framhoppningen. Så sjukt dålig stil.
Innan hon skulle in på banan fick hon 2 minuter på sig att hoppa fram när alla andra stog stilla. Klart att det inte är kul. Hon fick inte rida fram sin ponny ordentligt och hon har fårr massa skit som hon inte va värd att få.
Sen var det bara att gå in på banan. Bellman är ju ingen lätt ponny att rida, det ser man . In i en kombination så orkade hon inte mer. Trårarna sprutade och hon hade ingen kraft kvar. Så hon FLÖG av på B hindret.
Det var hennes sista start med Bellman. Lyckligt slut? nej inte alls. Jag tycker så synd om Nellie.
Nellie bestämmde sig för att hon ville prata med överdomaren. En 12 åring går självmant fram till en sur överdomare för att prata. STRONG GIRL!
 Det ända hon fick till svar va tillexempel, men din ponny har något fel i huvudet. Men visst, om Bellman skulle ha något fel i huvudet så skulle han inte ha gått 7 SM därav en 2:a placering. Bellman är en sjuuukt fin ponny, med MYCKET energi. Men bara för det är ju ponnyn inte dum i huvudet.
Nej jag tycker verkligen att denna överdomaren ska SLUTA som det. Hoppas att någon mer har förståt eller hörde och såg allt så att hon blir avstängd eller något. Som domare, visst han ska kunna säga till. Men inte ska man trycka ner ett barn som är och tävlar. Nej, det är verkligen FEL!
Sjuukt synd om Nellie!
Fortsätt exakt som du gör, låt INGEN ändra på det. För det är då du är som bäst!  Vad tycker ni om detta, tycker ni att det är rätt eller fel av överdomaren?



 

Godmorgon!

Ännu en dag har gått fort som
bara den. men idag slutar jag halv 3 så det är ju inte så farligt. Ikväll är det hoppning på ridskolan. Ska bli kul asso! Får se om jag har Archie eller Bongo. Hoppas på Bongo för jag ska jag snart tävla honom då är det jj bra om jag har hoppat honom lite innan;)
Puss


glömde...

Gammal bild på Ebba i förra inlöägget. HAha, så söt jue :*
 

Johanas place

Nu sitter jag hos Johanna med henne och Ebba. Vi har ätit TÅRTA! Yeii, haha hennes brorsa fyller år idag så aa det är därför. Nu gör vi typ inget alls. Snart ska Johanna på fotbolls träning så då ska Ebba rida och jag hem och plugga. Buhu :( Jag gjorde inte det innan så jag måste göra det nu. Bläää på det... ses sen puss

 

Idéer

Hej, som jag har sagt många gånger så har jag väldigt dåligt med idéer om vad jag ska blogga om mera än vanligt typ ba jag har gjort detta och bla bla.så kom jättegärna med idéer. Puss

Johanna och Ebba


Smink video


Produkter


Sluta två timmar tidigare

Hej, skulle egentligen slutan 14.50 men fick sluta 13.00 Yeii!
Gött, men aja, vi skulle ju cykla ner till fästningen för att ha lite aktiviteter ocb bara lite tid med klassen. Så blev det tyvärr inte. Vi alla kom dit men det började spöregna. och där stog vi mitt ute på en gräsplan. Haha, så vi fick åka hem.
 
Det är ju inte direkt jättenära från fästningen och hem så man hann ju bli rejält blöt asso, men så kan det gå. När jag kom hem tog jag på mig mjukis kläder och kollade på ett avsnitt av pretty little liars. Hihih, lite besatt av det!
men snart ska jag ta tag i vad som behövs och plugga. Jag ska bara orka.. ;/ puss

Godmorgon

Vaknade vid 06:40 idag. Var trött som bara den när det var dags att gå upp. Idag är det bara första halvan av skoldagen sol det är "riktig" skola. Efter lunch ska vi cykla ner till festningen och göra olika aktiviteter och sånt med klassen. Får se om det blir sköjj! Haha;) men sen efter skolan ska jag plugga lite tyska och NO. Sen efter det ska jag bara ta det lugnt. Slutar 14:50 idag igen. Men lite längre raster idag! Yeii, nu har jag precis fixar i ordning mig och ska snart cykla till skolan. Blää jag att att gp ut såhär på morgonen det är ju så kallt :O men vi syns efter skolan! Puss


Godnatt

Säger godnatt redan nu. Jag har varit på US möte idag och pluggat lite. Dagen har varit Chill EFTER skolan. Måndagar är värsta dagen i skolan. Den är sjukt jobbig. Typ bara 5 minuters "raster" och två NO lektioner på typ 1 timma var. Och NO är det ämnet jag hatar mest. Eller aa, NO och matte ligger nog rätt likt på "hat" listan. Men aa! US mötet va Chill pratade om lite allt möjligt vilka "mål" US har under året m.m!
Juste, på fredag ska jag och några kompisar göra "halv åtta hos mig" men vi börjar klockan 7. Haha! Så på fredag klockan 7 ska jag till Ella så ska vi ha middag och ära 3 rätters! Jag tror att det blir jag Ella vilma och Nikki! Mysigt med en tjejmiddag. Men det kommer mer om det då. På lördag ska jag provrida Dagny igen, det ska bli riktigt kul! Men mamma kan inte hänga med så bara pappa ska med. Jag får hoppas på att han kan hålla sig borta från att dra sina så kallade "skämt" nej dom är verkligen inte roliga. Bara riktigt pinsamma, så jag får hoppas att han sköter sej. Hahahaha! Men nu måste jag sova för jag är sjukt trött! Puss:*

(bara för att jag gerden på Engelskan)


Låååång dag

Idag var det en lång dag i skolan. Nästan bara 5 minuters raster. Inte Chill asso! Men nu kom jag hem för ek stund sen och har ätit och lite sånt. Nu ska jag plugga tyska, Blää! För er som inte har valt språk en. Välj för guts skull INTE tyska. Det är sjukt komplicerat... Men aja, sen vid 7 så är det US-möte. Får se vad vi kommer prata om idag. Det är ju första gången för denna terminen och det kommer lite nytt folk. Alltid lika kul! Äntligen "växer" gruppen lite igen. Men jag berättar mera om det sen för nu måste jag plugga! See ya!


Godmorgon!

Nu sitter jag och har precis fixat mig. Ca 5 minuter börjar jag dra mig mot skolan. Segt, att helgen går så fort och sent det redan en HEL vecka av VANLIGT skolarbete. Nu är det ekluten inget lov längre. Man kommer upp i klasserna och måste se till att hänga med på lektionerna. Idag är det en lång dag. Börjar 8 slutar 14:50. Och har INGA långa raster. Bara små hål. Aja, sånt är livet. Sen idag efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bara ta det lugnt. Får se om jag får någon läxa med. Men det hoppas jag inte. Så det blir nog en lugn eftermiddag för mig. Vi syns sen!
Puss


Svar på kommentar!

Kommentar: Haha, känner mig värsta grym, du typ älskar det jag visar dej!:)<3 saknar dej gumman<3puss
Står att det är från anonym men jag vet att det är från bästa ANNA!<3
 
Svar: Haha, di är GRYM! Jag saknar dej med, vi MÅSTE verkligen träffas snart. Du får ta och komma ner till Varberg snart. Sen vet jag att det inte är så lätt när du har din lilla polle men vi får förslka lösa det. Puss :*<3
hahahahhahaha, SNYGGAST i stan<3

Justin Bieber


Pretty little liars

Nu ska jag sätta på pretty little liras. Världens bästa serie helt klart, så jag kommer ha ett litet "pretty little liars maraton" idag! om ni är intresserade av att kolla på den grymma serien så gå in på www.swefilmer.com sen sök på pretty little liars s01e01 så kommer man till första avsnittet! :)

Godmorgon

Shit vad det åskande lite tidigare på morgonen. Vaknade av att huset typ skadade och att det lät som f*n. Idag har jag inget speciellt jag ska göra. Ska nog bara ta det rött lugnt. Är väldigt trött så ska försöka lägga mig i tid ikväll vilket inte har gått så bra dom andra dagarna när det är skola. Imon börjar det "riktiga" helvetet. En HEL vecka med bara skit. Haha, Näe men jo nästan. Nu ska jag gå upp och gå på TOA jag är as kissig, haha! Och Dn äta frukost. Ni får ha det så bra så så hörs vi mera sen! Puss


OMG

Jusitn på tv. Fyfan! så sjukt underbar är han, skrek gjorde jag och tårarna va fan nära.
Lixom hur kan man ha utseendet rösten "movsen" och speciellt det som är det bästa, hans leende!
Shit, typ dör varje gång jag ser han seriöst, fatta vilken sjuk tur selina har som får vara hans flickvän.
Efter programmet idag har jag verkligen blivit KÄR i den personen. Seriöst så SJUKT fin är han.
Skulle fan döda för att vara selina.
Fick ju en fråga på frågestunden om vem jag skulle vilja vara om jag fick byta liv med en i en vecka. Behövde inte tänka överhuvudtaget. Lixom, klart det är selina! Fan vad jag är avis på den tjejen!
Tänk vid denna tiden om exakt 241 dagar står jag och GRÅTER ju sjukt mycket just nu! Seriöst min dröm går upplevelse om 241 dagar!
Tänk om man hade VIP biljett, seriöst då skulle jag dö! lite synd bara att dom kostar över 3000 kr! Men 23 April 2013 kommer vara den dagen jag alltid kommer att minnas, det kommer alltid att vara den bästa dagen i hela mitt liv. Inget kan slå det! Omg, jag kan inte fatta att jag kommer att se JUSITN BIEBER live i globen. Asso det är helt SJUKT! Nu börjar jag snart gråta, seriöst jag ska se Justin. Snart kommer mina tårar att rinna. Det känns verkligen  inte som verklighet. SHIIT, jag är helt uppspelt just nu. Jag kan inte sluta tänka på att om 241 dagar går min dröm i upplevelse! Shit, nu kommer tårarna.
Just nu dunkar jag även Justin på högsta volym. Jag kan sitta och lyssna på baby i timmar. Jag tröttnar ALDRIG! Det går INTE att tröttna på hans musik.
NEVER SAY NEVER! Jag är en BELIEBER för resten av livet och det är en sak jag är riktigt STOLT över. JUSTIN JAG ÄLSKAR DEJ OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA! :****<333333

Anmälda

I torsdags anmälde jag mig och bongo till tävling på Skulta! Det blir lite träningstävling på lägre höjder. En clear round på 75 cm och en LD på 80 alltså! Men det ska bli kul ändå! Pözz


Skitsnack

Det värsta jag vet är skitsnack. Jag själv vet att jag kan snacka rejält ibland. Och det ångrar jag verkligen.
Jag tycker skitsnack, speciellt när man pratar om en speciell person och kanske snackar värsta skit om den och sen kanske man är med den nästa dag.
Jag ska verkligen försöka hålla mig borta från att snacka skit. Jag tycker att det är riktigt fegt. Då tänker många säkert, men Linnéa? du har med snackat mycket skit. Och ja det har jag, men det ska jag ändra på för jag tycker verkligen inte att det är rätt.
Jag tycker att skitsnack kan vara en utan den "högsta" mobbningsgraden eller vad man nu säger, whatever?
Så från och med nu så kommer jag att hålla det för mig själv om jag tycker något eller så kommer jag säga det till personen. Visst, klart att det med kan såra. Men hellre en sanning som sårar än lycnklig lögn.
Så känner iallafall jag. Och det betyder inte att jag ska gå runt till massa folk och ba, du är det, eller det där skulle du gjort så, eller vad är det där för tröja? Lixom nej... det är inte sånt jag menar överhuvudtaget.
Klart att man inte ska fram till folk och säga något sånt men då kan man hålla det imon sig.
För det värsta som finns är att gå runt och veta att äns vänner snackar skit om än... Lixom, skulle ni tycka att det var så kul att veta att din bästis, eller din "bästis" kanske man ska säga.
Lixom hur kul är det att veta att den går oxh snackar skit om dej men vågar inte säga det till dig sen när an träffas låtsas man att allt e som vanligt.
Det jag är mest emot är när man är med någon, så kan man snacka jättemycket skit om den. Och sen nästa dag kanske man är med den personen som man har snackat skit om och då sitter man och snackar skit om den man va med dagen före. Det är det som jag tycker är det dåligaste. S
å jag vill bara säga att sncka skit löser inget, tvärt om! så från och med nu ska inte jag och tycker verkligen inte ni heller ska snacka massa bullshit. Tack! 

Snabbt om varför jag inte bloggade igår


Godmorgon

Nu står jag och fixar frukost, hörs sen!


Svar på kommentar

Kommentar: fin tröja!
Svar: tack så mycket, den är faktiskt från gekås. Hahah!:D


Stäääädar

Håller på att städa och möblera om mitt rum. Kommer bilder senare!


kort dag

Hejsan! Idag var det en ganska kort dag i skolan. Slutade tjugo över 2 och har även haft en håltimma på 1,5 timme. Så idag har jag bara haft fyra lektioner.
1 timmas matte, en timmas no, typ 50 minuter engelska eller något, och 40 minuter tyska.
Vi har ju en ny tyskalärare nu. Våran gamla va verkligen konstig. Snacka om att jag blev glad när hon gick i pansion, haha!
Våran nya heter Andera och är 38 år. Hon är jättego så som jag har uppfattat det än iallafall, så det är chill.
Imorgon är det en rätt lång dag från 8 till tio i 3. Men det ska säkert gå! haha, måste hinna göra typ 1 och en halv sida i matten imon.
Våran nya mattelärare är jättesnäll men har har gjort ett shecma vad man ska hinna med under hela terminen per vecka. Och man måste verkligen jobba på lektionerna om man inte vill ha läxa.
Men nu efter skolan så ska jag inte göra något speciellt. Jag är sjukt trött. Jag skulle först in till stan med vilma och träffa Emma där. Men jag orkade inte. Haha, jag skulle typ kunna gå och lägga mej nu och sova tills imon typ, haha!
Ikväll ska jag försöka komma ut och springa men aa, vi får väl se hur det gåt med det. Det brukar inte gå så jättebra!
Puss

School!


fiiiix..

Nu ska jag gå ner och fixa mej. Sen blire sova som gäller. Inte för att jag tror att jag kommer kunna sova för jag är inte trött men det är värt ett försök. puss vi syns imon:*

Glömde två frågor!

Vilken linje vill du gå på ps eller så? - Det är ju tre år kvar tills jag börjar gymnasiet men som det är nu ska jag inte gå på ps utan på Sveriges ridgymnasium, i varberg såklart!
 
 
Vad vill du helst bli när du blir stor? - Jag har inte tänkt så mycket på det än men kanske veterinär eller något. Men jag vågar inte skära i något djur så det blir svårt. haha, men jag vill ändå hjälpa dom. Men aa jag har inte direkt tänkt på det. Eller så vill jag jobba med att sminka och fixa håret på kändisar eller typ till folk som ska på bal osv..
Haha!
 
Tack för alla frågor, YOU ROCK! :*

Frågestund del 3


Skolan + ridpasset

Idag var det ju förtsa dagen i skolan efter sommarlovet. Kändes bra men ååh vad trött jag har varit. Jag har verkligen ställt om dygnet totalt och lagt mig mitt i natten och gått upp på dagen.
Så igårkväll kunde jag inte sova förens jättesent och sen upp tidigt på det. Inte någon bra kombination. Får hoppas att jag kan somna lite tidigare idag, Hahah.
Men skolan var rätt chill men vi var typ dom ända som hade riktiga lektioner. Eller inte helt riktigt men vi hade ändå lektioner lixom. Bläää! Men så är det:/
Nu ska vi ju få betyg med så jag ska verkligen försöka jobba. Säger jag varje år och brukar inte lyckas så bra men nu j*vlar. Tror att 7:an kommer att vara rätt chill, lixom mest repition och sånt. Sen kommer det klart nya saker med men ju ska jag fan klara detta!
Vidare till ridpasset. Idag hade jag Archie, det gick faktiskt riktigt bra, och NEJ det skriver jag inte bara för att det blev helt fel är på bloggen förra veckan. Utan detta skriver jag för att det faktiskt gick rikrigt bra.
Jag va på riktigt bra humör och ville verkligen visa dom andra att vi faktiskt med kan, Och det gjorde vi!
Vi hade markarbete, och visst sen finns det massa detaljer som JAG kan göra bättre. Archie var fortförande lite tillbaka och slö men MYCKET bättre än förra veckan verkligen
. Sen vill gärna mina händer lägga sig och vila på manken istället för att bära sig själva.  Men det är något JAG måste ändra på.
Så detta ridpasset är jag riktigt nöjd med.
Vi ska även snart iväg på tävling på Skultagården den 9 September. Det är inga höga klasser men jag tycker inte att det är höjden som räknas. utan ska satsa på felfritt istället då jag vet att Bongo kan HOPPA riktigt BRA. Ja jag ska alltså ha Bongo.
Har precis fört över pengar till tdb så jag har inte anmält mig än men så fort pengarna kommer in ska jag anmäla mig. Det blir en klass på 75cm och en på 80cm. Imen att dom har varit på bete i sommar med så är det ju bra att ta det lugnt i början. Och varken jag eller bongo är speciellt vana vid att tävla utanför ridskolan.
Vi har ju bara gjort det en gång innan. Så ni får önska mig lycka till och om det är någon av ni som läser så ska med så lycka till till er med. Puss
Väldigt liten och dålig bild men det är Archie!
 
Jag och Bongo för ett tag sedan, haha jag va inte riktigt med på att dom tog kort
 

Skolan


Godnatt


Om det är någon som inte kollar på frågestunden

Jag fick sms av min fina vän Emma när jag höll på att svara om hon kunde få ställa frågor imon, Och det är ju alltid kul med mera frågor så vi tar att ni får fråga tills imon så kommer dom sista frågorna då!<3

Frågestunden del 2


Frågestund del 1


Hur vill ni ha det?

Imorgon tänkte jag svara på frågestunden, vill ni ha det i skrift eller videoinlägg? Ni bestämmer! Så det går att fråga på tills ikväll då det blir ett tidsinställt! Så vid 9 är sista chansen att fråga!

Bilder

Jag sitter och redigerar och laddar över bilder till datorn. Jag och bella fotade lite i hmm, när va det. Ja, för några dagar sedan.
Tyvärr blev bilderna inte så bra. eller jo bilderna blev bra men jag ser MONGO ut, för vi hade solen i ansiktet så jag kisar och  ser ut som en kines på typ alla bilder. Hahah, men Bella blev jättesöt (y)
Vi får se om några av bilderna kommer upp sen eller vad jag hittar på! puss
 

Sommalovet

Har varit grymt roligt, jag har varit på en grym lägervecka på stuterimw lärde mig massa.
Sen har jag varit mycket med grymma kompisar MÅNGA övernattningar med otrloigt grymma tjejer.
Jag har varit på Liseberg 3 gånger. Flrst med Johanna, sen med ridlägret. Så GRYMT kul att vi nästan alla kunde träffas och bara leva livet som det var på  ridlägret en hel dag på Liseberg. Det var bland det roligaste jag gjort på länge. Sen var jag även på Liseberg med Us (ungdomssektionen) som finns på ridskolan. Vi var där i fredags, det var sköjj, och JAG åkte atmosfear!! Wiho;) Visst pirrade det i magen när man satt där uppe men jag trodde att den skulle vara mycket läskigare! Men grymt rolig var den och den ska jag lätt åka flera gånger.
Jag har även varit några gånger hos min kompis Anna i Kungsbacka (Onsala) Och vi har haft grymt kul!
Jag har även provridit en ponny som jag ska provrida nu igen till veckan. Som var jätterolig att rida iallafall förra gången och hon var grymt snäll och sammarbetsvillig, så hon hoppas jag på att kunna rida några dagar i veckan framöver.
 Jag har verkligen haft en underbar sommar och hoppas att ni med har haft det. Nästa sommar kan man hoppas att det blir lite mer sol då jag bara har varit på stranden 1 gång. haha, och det är ju inte riktigt okej när man har sommarlov...
Men imorgon börjar skolan igen och det är bara att köra. Jag vill såklart träffa ALLA kompisarna igen men jag orkar INTE hålla på med en massa plugg. Nu ska vi även få datorer i skolan så det är ett + såklart. Och vi ska få betyg, NEEEJ jag vill inte ha betyg. Jag vill verkligen INTE se dom! Näe usch...
 Vad har ni gjort i sommar? Kommentera gärna. Puss
 

Tha beach

Sitter på stranden med Ebba och Julia! Haha, jag och Julis sitter och kollar när Julia badar. Haha! Hon har typ problem det är ju jättelille. Men iallafall, sommarlovet kan inte avslutas bättre än en dag på stranden med awesome folk och onyttigheter. Det kommer upp ett tidsinställt vid 3 tiden så håll koll! Puss
(bilder kommer ikväll)


Glöm inte

Att det är frågestund! Du kan kommentera i alla inlägg men gör det gärna i detta eller "frågestund" inlägget då deg blir lättare sen!:*


Godmorgon

Godmorgon! Förlåt för att det inte blev någon mer uppdatering igår kväll. Min mobil ladaddeut:/ Men jag var med Ebba Bella Julia och Johanna hela kvällen. Hoppas att ni hade det bra igår? För det hade jag! puss
 

Lunch på stan med underbara tjejor


Tjejerna

Lunch på stan med fina tjejerna!


Bråttningsmatch


Godmorgon

Johanna sov med över inatt. Vaknade för typ 20 minuter sen av att Jihanna väckte mig, och varför? Jo hon vågade inte gå upp själv på toa! Hahah! Men nu har Julia och Bella med vaknat. Så dom är igång och pratar typ om vad ska ha på sig om man går på rödamattan typ, haha! Men nu tror jag att vi snart ska upp och äta frukost!
Pease!


Sleep over

Sitter hemma hos Julia nu. Ska sova här, jättemysigt! Vi sitter och pratar och har det myyyyyys... Jag och Bella ska sova här hos Julia och Johanna är med här. Men hon ska hem sen. Bloggar mera sen, pusshej:*


Bella

Nu är Bella påväg hit. Sen ska vi cykla vidare till Ebbas stall och mocka ur boxen som Nisse stog i när han var där!
Pusshej:*


Frågestund!

Kör på en frågestund, fråga exaxt VAD du vill! Svarar på alla frågar med 110% ärliga svar!

Ledsen typ...

Både för uppdateringen igår och för en sak jag precis fick reda på. Emma och hennes mamma har bytt lägenhet med en i stan. Och Emma ska nog byta skola:( Nej, jag som verkligen hade hoppats på att jag och Emma skulle börja vara mer när skolan börjar. Emma, om du läser detta. Om du byter skola. LOVA att vi fortförande kommer träffas<3 Aja, mot det jag igentligen skulle skriva. Jag hjälpte ju till på Ellas pappas fest igår. Kommer få pengar för det men vet inte hur mycket än. Det var kul i början men sen blev det väldigt drygt. Idag ska jag träffa Bella. Skitkul, hon fyllde ju år för en vecka sen men jag har inte hunnit ge min present till henne än.Hoppas att hon blir nöjd!  MEn nu ska jag fixa iordning mig och sen blire som sagt träffa saknade Bella. Pusshej:*
(har tyvärr inga bilder på denna datorn då jag inte brukar andvända denna)
 

Feeeeest

Nej inte direkt...
Jag och Ella är duktiga och fixar med maten och disken. Det är faktiskt "ganska" kul! Nu har vi ett litet break! Haha, men ja. Jag har inte så mycketer att berätta! Puuuussshej!:*

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3183294/images/2012/pic_502fa6789606ee2791002e59.jpg" class="image">


Servera!

Tjeeeena! Nu är jag hemma hos Ella. Hon håller på att fixa sej. Snart blire servera m.m, puuuuussssshej:*


Godmorgon

Jag är ledsen för igår. Jag försökte uppdatera från Liseberg men det gick inte så bra. Det var typ jättesegt och sen stog det att det inte funkade. Men jag hade iallafall jätteroligt igår med Laura Kajsa och Mia! Och vet ni? Jag åkte Atmosfear:O haha, den va inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara. Visst är det lite obehagligt när man sitter längst upp innan den släpper men asso, på vägen mer va det inte läskigt alls. Så jag är lite besviken på den. Men iallafall, idag är en ny dag och jag ska hjälpa Ella på hennes pappas 40 års fest. Vi ska vara typ "servitriser" och sånt. Vet inte ön om det kommer bli kul. Men jag tror inte det. Lixom servera folk och typ diska, njaa inte riktigt min grej. Ella sa att jag skulle ha på min skolavslutningsklänning. Haha, så det ska jag ja... Men ja, det är så min dag ser ut! Puss:*


Neeeeej

Internet på datorn har problem idag med. Vi måste verkligen fixa det. Så tyvärr kan jag inte fixa några tidsinställda. men jag ska försöka att uppdatera lite från Liseberg med. Men alltid funkar ute appen när jag inte har 3G internet så vi får se hur det går.en jag ska verkligen försöka. Så om uppdateringen inte är på topp idag så vet ni vad det gäller. Puss:*


Skit

Datan har problem som vanligt så internet funkar inte på den. Så jag går upp liiiiiite tidigare imon så jag hinner fixa tidsinställda. För bloggen måste ju vara igång även om jag ska till Liseberg. eller hur? Men om det inte kommer upp något imon så vet ni vad det beror på. Men jag ska verkligen försöka. Puss:*


Stallet

Har varit och kollat på Johannas ridning nu! Efter det kollade jag även på Alice och Amandas hoppträning! Kul, förutom att jag hade korta shorst och satte mig rätt i ett jävla myr sak typ! Haha, jag fick myror över hela mig! Inte kul:O men sen cyklade jag hem och när jag kom hem hade mamma varit och köpt pizza. Det var väl gott men jag var inte så sugen på det:/ imorgon blir det ju Liseberg så ikväll kommer jag fixa tidsinställda tills imorgon! Haha, nu kommer det här med fantasin igen... Hahaha! Pusshej:*
Gammal bild på Alice och kingen


Varmt

Det är sjukt varmt här idag. Jag har legat och solat i ca 1 timma och solen tar verkligen. Man ser skillnad efter bara 1 timma i solen. Gött, så vill vi ha det! Jag har ju nästan inte solat något alls denna sommare och man vill ju ha lite färg när man börjar skolan iallafall. Nu orkar jag inte ligga ute i solen mera för jag blir så himla rastlös så jag ska fräcsha till mig lite sen tror jag att jag tar cyklen och cyklar till stallet. Johanna rider idag och det var längesen jag träffade henne nu så det ska bli kul!Men hennes mobil är typ död så det blir en lite "överraskning" hon har ingen aning om att jag ska komma. Detta sommarlovet har verkligen gått grymt fort. Man har inte hunnit göra något alls känns det som. Det känns som att det ända jag har gjort är att ha varit på ridläger.  Men ändå har sommaren varit grymt kul! Nu ska jag fixa lite sen drar jag! pööössss
 

Sooooolen

En timma i solen ger iallafall lite resultat! (y)


Solar!


Igår...

Igår blev verkligen ALLT bara fel är på bloggen.
Jag var på riktigt dåligt humör för jag hade nästan inte sovit något den natten. Jag skrev allt på FEL sätt och det är jag sjukt ledsen för. Jag tänkte inte riktigt på vad jag skrev.
Och så tog jag vissa kommentarer fel med. Och svarade på dom på fel sätt. Har lust att bara kunna radera allt och att alla glömde det. Men nu går ju inte det. Skrivet är skrivet.
Jag vet att det inte var Archies fel och det var inte meningen att det skulle låta som att jag skulle skylla på nybörjarna. Och ni får tro på det eller ej. Men jag är riktigt ledsen för vad som hände igår. JAG gjorde allt till en sån stor grej. Och ja, som jag redan sagt ångrar jag det verkligen. Det jag är mest ledsen för är att jag skyllde ifrån mig på Archie.
För jag red verkligen som en kratta igår. Jag var med skitstel jag kom inte åt honom. JAg fick SKITONT i armen så jag orakde inte hålla ett ordentligt stöd på ytter m.m
 
Så jag är verkligen ledsen, vissa tror säkert att jag skriver detta bara för att bortförklara mig. Ni får tro på precis vad ni vill men detta är SANT, tack!

Inte på humör

No more bloggning today!


Svar på kommentar!

Kommentar! Om hästen är stel får man ju se till att lösgöra den och vara mjuk själv, att banka ut hästen i hörnen eller bli irriterad hjälper inte ett dugg, utan om man istället gör lite lösgörande övningar så ska du se att hästen inte är stel eller slö, sen att rida när man är trött eller hungrig eller i 25 grader kanske inte är det bästa heller..
 
 
Svar: Ursäkta om jag använder lite fel ord då. Nej jag satt inte och bankade ut hästen i hörnerna m.m. Förlåt mej men jag måste ju utrycka mig på något sätt.  Och det är inte bara mitt fel att denna ponny är stel och slö. Det är inte så lätt när det var ett och ett halft årsedan jag satt på den. Det sitter nybörjare och rider honom på nybörjar lektiooner nästan varje dag. Klart att han blir trött och less. Men det är ju faktiskt inte något som jag kan hjälpa att han gör. Och jag var på fel humör när jag skrev det inlägget och det kanske visar sig att det "utryckett" blev helt fel. Så det är inte så lätt at bara hoppa upp på en ponny som man inte känner som är stel och trött och få den att gå perfekt på ETT ridpass. Om du tror att det är så enkelt så är det DU som har grymt fel!  Och när man har en lektion på en bestämd tid och en bestämd dag 1 gång i veckan så hoppar man lixom inte över lektionen för att man är lite trött eller vad det nu är aja,whatever? Bara för att du verkar vara en snobbig och bortskämd unge så fine, va det då. Men vafan, jag vill att du ska veta att det inte blir bättre av att sitta och skriva elaka kommentarar på folks bloggar. Har du inte blivit uppfostrad eller? Vill du att folk ska skriva massa sånt om dig. NEj jag skulle inte tro det. Så om det är något sånt du tänker på någon annan gång, visst du får tycka vad du vill ,men tänk om en gång extra och håll det inom dig själv. För elaka kommentarer/ Skitsnack gör det inte ett dugg bättre. Det ända som händer är att du kommer få ett riktigt dåligt ryckte! Tack och hej det var det jag hade att säga....! 

Katastorf

Ridningen idag var verkligen KATASTORF. Inget gick som det skulle, verkligen inget... Jag fick Archie som jag inte ridit på ca 1,5 år. Han seriöst den stelaste hästen jag har suttit på. Han gör verkligen allt för att inte behöva jobba. Han verkligen drar sig innåt. Fet ända man får göra är att sitta och verkligen banka ut honom i hönerna. Han var skit stake och hängig. Samtidigt som han va så grymt SEG! Seriöst, hästen gick knappt frammåt. Och jag bar trött hungrig och det var typ 25 grader vi red ute i solen och jag hade svart långärmad tröja på mig. + Att jag har aldrig gillar Archie, så det gör ju inte saken bättre. Sen var jag ovan för jag har inte ridit så mycket i sommar. Och han bara gick och hängde i bettet. Så jag har jätteont i min arm i med att den redan bar "skadad". Allt gick verkligen skit. När jag kom hem, jag gråter ALRIG när jag har ridit och det inte har gått bra. Men jag kunde verkligen inte hålla mig. Lektionen var verkligen hemsk. Nej USCH! Sen är det klart att jag inte ska skylla på hästen. Jag red med som en KRATTA! Men jag måste lägga lite på honom. Jag har aldrig träffat en höst som är så osammarbetsvillig. Men aa! Vi syns, pusshej:*


Dagens outfit

Shorts: H&M I think?
Tjocktröja/Hoddie: Ginatricot
Armband: Tomassabo
Solglasögon: Matas
Smink: Inget

Hahah, så ful!


Brb

Ska bara äta


Sääääääääääda....

Nu är det städtime! Buhuuuu... Jag hatar verkligen att städa, inte kul nånstans, jo bara efter när det är rent! Men sen blire massa fixande med bloggen! puss:*
 

Godmorgon

Jag och Ella har varit vakna sedan kvart över sju. Gääsp... i gick vid tjugo över sju direkt till Ella. Vi passar hennes lillasyster. Så vi har precis ätit frukost, snart ska vi hem till mig och ta ner tältet. Sen måste jag städa mitt rum innan mamma komer hem från jobbet. Mamma har städat  mitt rum hela sommaren och vårn. Jag ar inte städat det EN ända gång, så idag sa hon att jag måste städa:( Så jag är inte glad, jag hatar att städa... Menmen, sånt är livet. Sen efter det kommer ag ha lite tid över tror jag så då ska jag ta och fixa tidsinställda samtidigt som jag ska försöka som jag har bloggat. Så de kommer bli extra på uppdatering. Tumen upp för det. Men nu måste jag gå för vi ska lyckas ta ner ett tält. Pusshej :*
"Fina Ella och hennes lillasyster Siri 2011"
 

Nu blir det tälta med finaste


Kommentar

Fick en kommentar där det stog: tummen upp för dina shorts!
Svart: tack så jättemycket, jag gillar dom verkligen!:)


Godmorgon

Nu har jag och Nikki vaknat. Jag har skit ont under mina fötter. Jag hade flipp flopp igår och som har typ skört upp ett köttsår på varje fot, tänker aldrig mer ha på mig flipp flopp. Men nu ligger jag och Nikki och pratar lite om en stund ska vi typ äta frukost. Vi syns! Pusshej!:*


Sleep over

Nu har jag och Nikki precis cyklat hel från Ebba. Va typ ett ställe där det inte fans några gatlampor, man såg verkligen inget alls. Aja, vi klarade oss utan att dö så det var bra. Haha, Näe jag skojja. Men Nikki ska sova hos mig inatt. Imom vet jag inte vad vi ska göra. Ska nog kanske träffa Ebba tror jag kanske. Men nu ska vi fixa oss, så bye:*


Biff förfan


V-blogg


Frisören

Nu sitter jag hos frisören. Jag är klar, jag skulle ju bara klippa inget mer. Så nu sitter jag och väntar på syrran, hon ska färga håret så det tar lite lägre tid. Men hon är med köar snart (tror jag)
Det blir bilder när jag kommer hem, känns inte så bra att sitta och ta massa ego mitt i salongen. Hahah, men vi syns sen! Puss


Godmorgon

Nu ska jag gå upp och fixa i ordning mig. Sen ska jag cykla till stan med syrran för båda ska klippa sig. Ååh, jag vill inte klippa mig. Vill jue spara långt hår. Menmen, jag behöver nog inte klippa så mycket. Mitt hår brukar inte bara överdrivet slitet iallafall. Men nu måste jag gå upp och fixa mig men vi syns sen:*


Trött

Går och lägger mig tidigt idag. Är sjukt trött, sov inte så mycket inatt. Imon blire gå upp typ halv 9 eller något. Ska till frisören. Orkar inte att mamma bokade såååå tidigt. JG ska inte klippa mig förren kvart i tolv men jag ska mä syrran och hon klippet sig före mig. Ska vara dör typ halv 10 :O aja, slut babblat. Men ni får sova grymt gött så syns vi imon:*
(bjuder på den, osminkad ful TRÖTT tjej)


dom efterlängtade bilderna


Skit!

Shit vad surt att som förlorade med 22-21. Om dom skulle förlorat med många mål skulle det vara en helt annan sak men så jäkla JÄMT... Aja, silver är inte dåligt det heller. Mel så grymt surt!


10-8

Till Frankrike, surt... Sverige spelar ju skitbra men Frankrikes målvakt. Shiiiit, han tar ju ALLT! Nu får vi hoppas att sol tar igen nu den andra halvleken. Eller vad det heter. Pusshej


Kom igen nu Sverige!


Arg!

Jag är skitarg just nu. För jag skulle ladda över bilderna från igår på datorn och självklart så är överföringssladden helt borta. Seriöst? När jag väl har varit duktig att fixat bilder så lyckas jag att tappa bort den j'vla sladden med. Pallar inte mitt liv asso! Men så fort jag hittar den lovar jag att bilderna kommer att komma upp på bloggen!
Jag är lika sur som denna :@

Grattis

Min fina vän! Fjorton och allt, shit va tiden går fort. Vi hat känt varann i ca 2 år kanske. Men det känns som hela livet. Men dig har man aldrig tråkigt. Det går inte med din galna humör! Hahaha, men du får ha en grym födelsedag och hoppas att du får mycket dina presenter, och att du får det du önskat dej. Bjuder på lite fina bilder på dig / oss


Hemma

Nu har jag kommit hem från ebba för hon och hennes familj skulle på någon middag med några i slänten. Så jag cyklade hem och aa, satte mobilen på laddnding. Jag glömde laddaren hemma igår och Ebba har Inge iPhone laddare så jag va rätt så körd igår kväll. Och jag är fett mobil beroende med så det var inte kul. Men nu har den ÄNTLIGEN batteri. Lite senare kommer det upp bilder från igår med. Mel imed att det hände rätt mycket saker den lektionen så finns det inte jättemycket kort. Men lite finns det! Bra det iallafall. Men nu ska vi typ kanske försöka bygga en ny bur till min kanin för den är typ inte så bra längre, haha! Men vi ses! Puss


Olycka

Jag är ledsen för uppdateringen idag. Men det hände en olycka när Ebba och Bella skulle rida. Bella red mot hindre, och Nisse är väldigt HET i hoppningen. Och han har ganska svårt för att veta när han ska hoppa av. Så dom kom FÖR fort mot hindret, Nisse Tvärstannade och BElla flög. Hon ramlade och landade på huvudet. Hon fick rejält ont i ryggen. Hon fick inte tag på sina föreldrar så hennes mormor kom och hämtade henne. Hon har ont men jag tror inte det är någon fara. Typiskt, hon fyller ju år imorgon med. Får hppas hon är bra då. Men iallafall, så skulle Ebba hoppa honom lite bara för att han skulle komma över. Då gick det först bra, sen skulle hon hoppa en gång till. Då stannade Nisse IGEN och Ebba flög av. Hon landade rätt på magen. Hon fick lite ont i revbenen men inte allvarligt så. Hon hoppade ju up igen och sånt. Men ändp, på ETT ridpass ramlade två stycken av samma häst. Shiiiiiiit asso, Och min kamera SUGER och jag hatar den, men det finns lite bilder från Ebba i slutet och om vi har tur kanske ngra på bella med. Antingen blev det jätesuddigt eller jäääääättte mörkt. Men aja, dom bilderna som man iallafall ser vad det är på kommer upp imorgon. Men ni får ha det så bra. Och Bella om du läser detta, krya på dej och hoppas du får en grym födelsedag. Jag kommer ju träffa dig imorgon så du får inget grattis än ;)
Pusshej:*
hittade en fin gammal bild på Nikki och Ebba på Ebbas dator, hihihi dom vet inte at jag lägger upp den;)
 
 

Stan

Drar in till stan med Ebba och Nikki och för att köpa present till finaste Bella som fyller år imon:)


Jag älskar er! :*


God morgon

Vaknade vid 10 kanske. Men har inte orkat gå upp än. Haha, men idag ska jag med när Ebba och Bella ska hoppa. Idag ska jag INTE glömma kameran. Så nu LOVAR jag att bilder kommer upp antingen ikväll eller imon. Bella fyller ju år imon med så jag och Ebba kanske ska in till stan nu före Bella kommer och köpa present. Men hon säger inte vad hon önskar sig så jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Men mer kan jag Inge avslöja nu då jag tror att Bella läser bloggen. Men nu ska jag gå upp och äta frukost. Pusshej :*
(liten Linnéa)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3183294/images/2012/pic_50261ab19606ee02db00033c.jpg" class="image">


Kollar os

Kollar os


Vet ni vad?

Så är det något du tycker att det skulle vara intressant att läsa om, ëller något som du kanske har undrat över länge men aldrig fått ett riktigt svar på? Var inte rädda för att KOMMENTERA, jag blir bara glad när jag får kommentarer.
Men hursomhelst,  säg bara vad ni vill läsa om så ska jag verkligen försöka att fixa det! Bra va? haha!
Pusshej :*
Jag och Abbey 2011
Jag och Bongo 2012

Slappar

Ligger hemma och slappar. Inte precis något kul väder att vara ute i. Varför kan det aldrig få vara sommar här när vi väl har lov? Kommer ju komma tillbaka till skolan blekaren vad man va när man slutade...  Inte bra asso, och på sommarn vill man ju vara ute. Det vill iallfall jag kunna vara. Lixom hur kul är det när altt är blött och kallt? Nej, inte alls kul. Skolan börjar om lite mindren två veckor. Asso det är riktigt läskigt hur fort tiden går. Riktgit skrämmande jue. See Ya!

Övslögning

INGEN gissade rätt på vad jag skulle göra idag klockan 12. Jag var nämligen i ett stall som heter Stall JB och provred en ponny som jag kanske ska ha som medryttarponny. Hon heter Dagny och är ett maxar C-ponny sto på 7 år. Hon är svart, hur fiiiiiin som helst. Jag fick provrida barbacka med schabrak och gjord för hon är väldigt sommarfet nu och hon har ganska kort rygg. Så när hon jobbar på tygeln och höjer ryggen så klämmer sadeln lite. Så nu ska ägaren till London i en vecka så jag ska prova henne igen när hon har kommit hem. Då ska jag också ha lite mer träning så jag verkligen känner hur hon är. Idag var det bara en liten stund jag red för att känna lite på henne en första gång. Jag tycker det gick bra. Hon är väldigt känslig men på ett bra sätt. Så nu får jag hoppas att det går lika bra eller ännu bättre nästa gång.
Kram<3
(tyvärr har jag ingen bild på henne. Men det ska jag fixa nästa gång:))


Musik

Jag har tänkt på en sak. Jag skulle aldirg kunna leva utan musik. Jag lyssnar på musik nästan hela tiden. Om jag sitter vid datorn som jag gör nu så har jag alltid på musik. Om jag ligger och "pillar" med mobilen har jag alltid på musik. Lixom fatta vad tråkigt livet skulle bli utan någon musik. Skulle ni kunna leva utan musik? Kommentera gärna så jag får se vad NI tycker! ♥
 

Godmorgon igen

Känns som att det ända jag skriver är godmorgon, tiden går verkligen grymt fort. Det är nästan lite läskigt. Undra hur fort livet är över igentligen, haha! Nej nu ska jag inte tänka på sånt. Men jag vaknade typ för en halvtimmesen av en jävla sopbil på gatan sol lät åtta helsike. Jag har inte gått upp än men det ska jag nog ta och göra nu när jag har skrivit klart, men ni får ha det super så syns vi!
Pusshej :*
(gryyyyyyym Roffe)


Favorit♥

Tänkte skriva lite om min favorit ponny på ridskolan. Det är en ponny som jag verkligen har fastnat för. Hon heter Abbeygail och är ett hollänskt New forest sto född 2003, impoterad från Danmark, en D-ponny.

Tyvärr så rider jag henne inte alls mycket längre. Men även om jag nästan aldrig rider min prinsessa längre så kommer hon alltid att vara det bästa om har hänt mig.

Hon är en väldigt känslig ponny, som är väldigt framåt och i hoppningen brukar det gå undan. Hon är mycket känslig i sin mun men har blivit mycket bättre. När hon kom till ridskolan sommaren 2009 så gick hon inte äns att rida på bett. Hon fick alltså gå på hackamore den första tiden. Men det blev bättre och bättre med munnen och hon började att gå på gummibett, vilket gick strålande. Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vilket bett hon går på.

Men hon är en VÄLDIGT känslig ponny. Hon kan bli riktigt fin i både hoppningen och dressyren med RÄTT ryttare.

Första gången jag red Abbey som hon kallas så kunde jag rent ut sagt inte rida överhuvudtaget. Hon är som sagt känslig men gjorde allt för att förstå vad jag menade. Det gick helt okej till dom sista 5 minuterna på lektionen. Abbey som är en väldigt pigg ponny som var mycket piggare då stack iväg med mig på. Jag var inte alls rutinerad och hade inget att säga till om. Vi kom mot väggen, hon svängde åt ett håll och jag flög åt det andra. Lektionen var slut men jag fick ändå hoppa upp så jag kände mig säker igen.

Till nästa vecka bestämde jag och min ridlärare att jag skulle rida en annan. Men det var mitt egna val. Men efter kanske 1 månad ville jag verkligen ge henne en chans till för jag kände att det var något speciellt med just HENNE.

Så jag pratade med min ridlärare om att jag gärna ville testa Abbey igen. Och det fick jag, den lektionen gick GRYMT bra. Min mamma satt på lektaren och var jätterädd att samma sak skulle hända igen.

Jag var hur glad som helst efteråt och nästa gång gick det lika bra. Och så rullade det på. Vi lärde känna varann, jag blev duktigare på hästryggen och allt gick framåt varje gång jag red henne.

Även om jag inte rider henne nästan något allt så kan jag stå i flera timmar i hennes spilta och bara gosa och sitta och lixom prata med henne. Om jag cyklar till stallet och mår dåligt eller något så får hon mig ALLTID att må bra. Hon får mig att glömma vad som har hänt innan. Abbey är så grymt personlig och det är det jag ÄLSKAR med henne.

Sen finns det alltid massa saker som MÅÅÅNGA tycker kan bli bättre med henne. Men i mina ögon är hon och kommer ALLTID vara helt perfekt. Jag älskar henne över allt annat, ja det går INTE att beskriva med ord. Att man kan bli så fast för en sån fin ”varelse”.

Min absolut största dröm är att få köpa Abbey. Då skulle jag seriöst vara den lyckligaste tjejen i hela världen. Jag skulle inte behöva den dyraste utrustningen eller det lyxigaste stallet. Bara jag har Abbey så är allt så perfekt som det kan bli. Tack världens finaste ponny för att du finns, jag älskar dig och kommer alltid att göra!

Puss på dig världens finaste♥

Älskling♥


Gamla headern

Jag har tillbaka den gammla headern till det har löst sig med den nya, så håll koll på bloggen!

Fotboll

Sitter och kollar på Johannas fotbollsträning, uppdaterar senare(y)


Tillfälligt

Bloggen ser bara ut såhär för tillfället. Det blev något fel med den nya designen så den kom inte in igår. Och nu ska jag som inte kan något om detta försöka sätta in den gamla tills den nya är klar! :D

Ni kommer väl ihåg?

Att det är en tävling på bloggen just ju? Det spelar ingen roll i vilket inlägg ni kommenterar, men för er som inte vet så är det så att imorgon klockan 12 så ska jag göra en sak. Jag har släppt en liiiiten ledtråd för ett tag sedan. Tävlingen handlar då om att ni ska kommentera vad ni tror att jag ska göra. Om det är någon som får rätt så får den en länkning imorgon eftermiddag och om det är fler än 1 som har rätt så är det den FÖRSTA som gissade rätt som får en länking. HAr ingen rätt, nää då blir ingen länkad. Och självklart får dom närmsta som jag har sagt det till inte delta i tävlingen! Lycka tiill ! :D<3

Jag har en från till er

Tycker ni att jag ska ha den hårfärgen jag har eller ännu LJUSARE? Besluts ångest så KOMMENTERA! :***


5 sanningar

1. Jag är såååå blyg när jag inte känner någon så bra
2. Jag älskar att sjunga
3. Mina naglar är sjukt dåliga:/
4. Jag kan INTE duscha utan att typ (skrik sjunga)
5. Jag var helt sjukt överdrivet tjock när jag va bebis!;)


In tha beach

En morgon promenad till stranden. Det kan inte bli så mycket bättre start på morgonen!


Pw

Uppe tidigt för en powerwalk (y)


Godnatt


Johanna Fixar!

Just nu håller Johanna på att fixa en ny design, den kommer upp närsomheslt. Hoppas att ni gillar den! :*
 

Svar på kommentar

Fick en kommentar där det stog!
Vad tycker du? och så hade hon länkat hennes blogg!
 
Svar: Jo din blogg var riktigt bra tycker jag så den tycker jag att alla kan gå in på tryck HÄÄR
 

Gött Sverige

Jag hade inget bättre för mig så jag kollade på handbollen. Det var faktiskt riktigt kul att se på. Det är ju väldigt jämt mellan sverige och Danmark men Sverige var grymma och vann med 24-22 tror jag det va pusssss♥
 

Resturang

Innan var jag och åt på resturang med famlijen, hmm, kommer inte riktigt ihåg vad den hette men det var typ nää jag kommer faktiskt inte ihåg, haha! Men det var gott, jag åt typ hamburge talrik. Sverige hade återigen otur när det gällde hoppningen. Jag kan fortförande inte sluta tänka på att Roffe inte kunde starta. Imed att jag VET att han skulle haft väldigt stor chans för att få guld. Men jaja, så kan det bli. Bara så himla surt lixom mitt i OS. Skulle igentligen varit med Ebba och Bella nu men Ebba fick typ inte ha en till kompis hemma hos sig för sina föreldrar :/ Så jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Men nått hittar jag väl på antar jag,. haha men vi syns!
pusshej :*
( OMG!!!!!!! hahahahah)
 

Älskar låten!<3

Älskar!<3 kolla vilken låt det är genom att trycka HÄÄÄÄR

Länkbyte!

Kolla in Olivia Levins söta blogg! Tryck HÄÄR
 
 

Nu är det bestämt

På fredag klockan 12. Då ska jag göra en sak som jag inte avslöjar än. Men ja, fredag klockan 12. Jag kommer berätta efteråt:) någon som kan gissa vad jag ska göra? Om någon gissar rätt så få den en länkning på fredag eftermiddag!:) och mina närmsta vänner som jag har berättat för får självklart inte vara med i "tävlingen"


Fixaaaaa

Nu ska jag fixa mig lite snabbt för att sen åka hem och åka in till stan med familjen och äta. Mys! Men jag kan fortförande inte sluta tänka på att Roffe inte ska starta idag. Visst han fick starta för veterinären, men han gjorde ändå det rätta valet. Casall var inte helt ren, och en OS bana är ju rätt så krävande. Men det måste varit en svårt beslut att han inte ska starta. Vi för hoppas att han fortförande är i form om 4 år och kan ta revansch! :D


Tråkig nyhet

Roffes häst Casall är skadad och kan inte starta i den invuduella finalen idag:(


Igår

Glömde ta det lite kort innan. Men igår var jag somsagt med Johanna Bella och Ebba hela dagen. Först så morgonen så skrittade Ebba och Bella bara ut en kort runda för att som skulle röra på sig lite och inte stå helt still i hagen medans det värsta regnet. Då det inte är bra för Nisses lilla rygg. Sen gick vi in till Ebba, kollade på film och och drack te. Sen när klockan var ca halv 7 så gick vi ut till stallet igen och Johanna åkte till Sigge. Vi tog in Nisse och lucky och gjorde iordning dom. Medans Johanna gjorde i ordning Sigge! Sen gick vi mot ridhuset. Det blev cavaletti (stavning) som stog på schemat. Det gick bra för som sen fick jag prova att rida Nisse och Bella red Sigge och Johanna red Lucky. Nisse var rolig att rida, men det är lite väl mycket energi i honom så det ända man får gärna är att bara ta de lugnt och ta det ännu lite mer lugnt. Men jag lyckades faktiskt så honom riktigt LUGN och då blev han super fin. Sen fick Bella sin lilla ponny igen och jag fick prova Lucky. Det gick med superbra. Hon är ju lite mer tillbaka så jag jobbade henne frammåt. Och det gick super. Sen gick vi tillbaka till stallet fixade hästarna och sen gick vi till Johanna. Så åt vi pizza från trönninges pizzeria. Det var supergott, jag hade ju inte ätit något sen frukost så det var gott att få i sig lite (mycket) mat vid 10 på kvällen. Ja och sen duschade vi och sånt och sen sov vi här:)


Igen förlåt

Jag är som sagt jätteledsen över uppdateringen. Men internet har ute fungerat. Jag var ju inte hemma på nästan hela dagen och det funkade inte att blogga från mobilen och sen när vi skulle sova hos Johanna så funkade inte hennes heller. Men så kan det va och jag ska verkligen försöka skärpa mig nu. Nu ligger jag vaken och bloggar medans Johanna Ebba och Bella sover;)


God morgon

Idag är det Tisdag och det känns som att crnna dagen kommer att bli väldigt bra. Hahah, vet inte varför. Det är inte direkt bra väder eller nånting men jag känner på mig att detta kommer att bli bra!
Men, jag vaknade nu för 5 minyter sen.  Satte igång datorn och ja nu skriver jag till er.
Men idag ska jag träffa Ebba Isabella och Johanna. Dom ska hoppa i ridhuset så jag och Julia ska med och kolla och kommer antagligen bli lite barnpersonal åt dom.
Haha, Men det är kul attt vi ska träffas alla 5 tillsammans.
Dom ska som sagr hoppa och det kommer nog gå superbra, jag ska även lägga kameran på laddning så ska jag fota dom!
Min kamera är ju inte den bästa men det blir ju bilder iallafall, sen får vi se hur det blir med ljuset i ridhuset. Det brukar ju inte bli det bästa.
Men jag ska iallafall försöka få några bilder. Kan ju inte filma med min kamera men det får mobilen duga till.
Så om dom går med på det så kommer det upp lite filmer med! Det låter väll bra?
Nu ska jag gå upp och ducsha sen ska jag somsagt cykla till trönninge och träffa mina fina♥
(en väldigt gammal bild på mig och Jasper från förra årets ridläger)
 

Godnatt mina fina

Imorgon lovar jag att det kommer att bli mycket bättre uppdatering. Idag har verkligen inte varit en bra dag. Mina inlögg frånb mobilen vill inte komma upp. Jag har verkligen bloggat men mobilen har inte varit på min sida den sista tiden. Iallafall, inte när det gäller blogg.se appen. Men vi syns imon så ska jag se till att uppdateringen är på topp! :)
Pusshej :*

Untitled Video


Jag vet

Att jag ännu en gång ber opm ursäkt för uppdateringen. Inatt sov jag hops bella med Ebba och Bells såklart. Sen gick vi upp fixade oss lite och åkte till JB. Vi tog in och pysslade om Nisse lite. Sen började vi våran långa promenad till Ebba. DEt tog ca 30-40 minuter att gå kanske. När vi hade gått ca 10 minuter så böjade det små regna lite. Och när vi hade ca 10.-15 minuter kvar att gå så bara öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Och jag som hade glömt min jacka hos Bella, inte roligt asso. Och näör vi väl kom fram så kunde vi ju inte bara springa in och byta om. Nisse var på etrt ställe som han aldrig varit innan. Vi tog in honom i stallet och han har problem med ryggen så Han fick massage. SEn slängde vi på ett fleecetäcke imed att han har problem med ryggen är det inte bra att den är kall och blöt.
Sen släppte vi in honom i hans nyspånade box. HAn fick lite hö, och han började äta direkt och det var ju ett bra täcken. Jag fixade det bra att komma till et nytt ställe och var väldigt lugn, Skönt.
 Sen gick vi in till Ebba och satte på oss torra kläder. Myyyys, det var så kallt och blött med det andra. Så vi satte oss med lite te framflr datorn och kollade på Pretty little liars, jag vet att vi gikar det jag vet det, haha.e Men sen gansa tidigt så kom mamma och hämtade mig för att morfar och min "plast" mormor skulle komma. Jag har inte träffat dom på superlänge så det var kul.
Sen var det OS som gällde. TYvärr gick det inte så bra för det svenska kaget. Men både Roffe Henrik Och Jens är ju vidare till den inviduella hoppningen på onsdag. Superkul verkligen. Och Lisen kämpade på bra, men tyvärr inte vidare. MEn det förstår jag hon var ju med om en olycka här och dagen och skadade sig ganska rejält. MEn det fick inte henne att ge upp. Hon tog lite smärtstillande och hoppade upp på hästen igen. Klart att hon fortförande hade ont, men det var völdigt starkt gjort av henne. Så nu hoppas vi på medalj på Onsdag.
SNart ska jag träffa Ebba och Bella igen, KUL! Dom är och rider nu så jag har gästbloggat hos Bella, hennes blogg hittar ni HÄÄR och Ebbas blogg hittar ni HÄÄÄR Hoppas ni gillar dom!
Har även fårr riktigt tråkiga nyheter idag, det är att min mammas morbror gick bort inatt. HAn åkte in till sjukhuset för att han hade lungunflammation och sedan fick han en hastig hjärtinfarkt och valed vid klockan . 01.00 inatt påsjukhuset. Så det var riktigt tråkigt att höra. MEn när det blir bergavning så ska inte vi barn med utan bara amma och pappa.
Men vi syns sen! Pusshej :*
 
 

Bella!

Tjenixen, ska börja med att jag ska säga att jag är grymt ledsen för uppdateringen idag. Jag har faktiskt gjort 2 videoinlägg men dom ville inte komma upp. Men aa, nu är vi somsagt hos Bella. Jag Ebba och Bella såklart.
Vi har varit i stallet stort sett hela dagen. För i mon tar Bella Nisse till Ebba . Det kommer typ bli as nice, förutom att min pappa sa att det ska bli dåligt väder denna veckan. Eller det ska regna måndag och tisdag, sen vet jag inte dom andra dagarna. Men aa, nu ska vi kolla på pretty little liars och ja, vi kommer antagligen att vara jätterädda. Haha, men nu ska vi titta på det så pusshej :* <3
"vi bjuder på oss själva som vanligt"
 

Kommentar

inte för att vara taskig men dom där byxorna ser lite slitna ut... är dom gamla eller?
 
 
 
Svar: Om du inte vill vara taskig så kan du väll våga skriva ditt namn? haha, asso jag bryr mig faktiskt inte om sånna här kommentarer. Och nej, dom är inte gamla. Jag köpte dom i torsdags. Men om man har hört talats om mode och dipdye/färgade shorts så bode man veta. Men nu vet du NEJ dom är INTE gammla

Sleep over

Med Ebba och Bella. Nu har vi tittat på pretty little liars, så sjukt bra är den. Men lääääskigt. Men nu är det nog dags för oss att sova. Men vi hörs imon, då kommer en liten grej på bloggen som inte har kommit innan tror jag? haha, men puss :*
 

Untitled Video


Nu duschad och glad

Är svin glad, Sverige har verkligen ett jättebra lag i os och det ser bra ut för dom. Jens Henrik och Roffe felfria. Får hoppas att det gick bra med Lisen med. Hon fick nämligen omkull med som häst. Jag såg det inte och det är jag väldigt glad för. Ja dom sagt, nu får vi hålla tummarna för laghoppnigen, men den är ju inte idag. Ja som sagt när hoppningen var slut så hoppade jag in i duschen. Nu är jag på riktigt bra humör så det kommer nog bli bra uppdatering resten av dagen! :) pusshej :*


ROFFE FELFRI


Snart

Inte alls långt kvar till att Roffe ska hoppa, kom igen n, ALLA håller tummarna åt han!


JAAAAA!!!!

Henrik Von Eckerman Nolla!!!! Yeeah


Morning

Idag kommer det nog tyvärr inte att bli så bra uppdatering, är verkligen inte på blogg humör. Nått känns bara som att detta kommer bli en riktigt tråkig dag. Men vem vet, det kanske vänder helt... Men som det känns nu så är jag inte på humör för att blogga!

Bio

Har varit på bio med Emma. Gud va kul det var att träffa henne, har ju inte gjort det den skolavslutningen. Verkligen INTE bra. Vi hade jättekul iallafall, efter bion åkte vi till strand promenaden och fotade på en klippa/ berg. Imed att det är mobil bilder blev dom inte Superbra, men det blev bilder iallafall. Nu ska jag sätta mig med ett glas vatten och titta på pretty little liars, här är en av bilderna! Pusshej :*


Tre toppar

Hej! Har varit på tre toppar. Idag var det faktiskt inte så gott. Jag var inte sugen på glass så jag slängde nästan hela, haha. Men aa, nu har jag inte att göra så om någon vill träffas så smsa 0709532884 ;) pusshej :*


Godmorgon

Vaknade precis, fortförande väldigt trött då jag Somnade väldigt sent. Jag har inga planer för dagen. Men mamma pratade om att vi kanske skulle åka och ta en glass på tre toppar, gu va gott, det var superlämgesen jag köpte glass där. Pusshej :*


Godnatt


New in


scarey

Usch, världens bästa serie men jag tycker den är sååå läskig. Asso den är typ inte läskig igentligen men jag äe skit känslig när det gäller läskiga filmer. Jag kan gå typ spökrundor och sånt men läskiga filmer har jag verkligen svårt för. Nu har jag suttit och kollat på Pretty little liars, dett är en sjukt grym serie men från och med avsnitt 10 är den sjukt läskig. Men jag kna ju lixom inte sluta kolla för den är ju skitbra, och man vill verkligen  vet avad som kommer att hända. För när man har kommit i i själva serien så händer det saker hela tiden. Då menar jag HELA tiden. MEn nu ska jag inte babbla på mer om mina filmer, haha. Jag orkade typ bara det precis översta på ben & jerryn. Den är ju skit god men man blir skit mätt lika fort som man har börat äta den. Så den kommer att räcka i många dagar, haha. Bättre att jag äter lite av den en typ en hel på en kväll. Usch även om jag tycker det är skitgott skulle jag aaldrig kunna äta en hel ben & jerry på en kväll, bläää.
Pusshej :*

Förlåt

Först stack jag och Ella till stan, vi kollade lite pratade lite med Nikki Och lite med Johanna A.Jag köpte även ett par shorts på gina. Bild kommer ikväll eller imorgon. Men sen kom vilma, så ja Gick vi till scorette och dom provade massa skor och sånt. Jag typ orkade inte ta av mina converse så jag typ aa, provade inga. Haha, Men ja, ella köpte en bikini underdel och japp. Det var det, nää skojja. MEn sen kom Ellas pappa och hämtade oss så när vi va hemma gick vi runt lite ute och sen träffade vi Julia Hvalgren, Hon var ute och gick så ja det var inget bestämt att träffa henne. Åhh julias humor, hahaha jag döööör.Men så vi stog och pratade ett tag mot henne (med pratade menar jag cpade) Men sen skulle julia fortsätta sin lilla ute och gå runda, haha. Så jag gik hem och aa. Vilma och ella har jag ingen aning om vart dom gick. Men jag tror att dom gick hem till Ella eller nått. Men nu har jag bytt om lite så ska jag titta på pretty little liars och äta ben & jerry. Mhmm, haha men ses sen pusshej :*
 

Mot staden


SHIIIT!

Det var verkligen inte meningen att det skulle komma upp tre av samma bilder på mig. verkar typ fett ego, men aja, det va ialafall inte meningen'! pusshej :*
 

SHIIIT!

Det var verkligen inte meningen att det skulle komma upp tre av samma bilder på mig. verkar typ fett ego, men aja, det va ialafall inte meningen'! pusshej :*
 

kommentar

Fick en kommentar om hur man blir veckans blogg. Nu är det så att just nu kan man inte bli det. Jag hade en tävling som avslutades igår. Jag skrev ett innlägg om att jag körde med veckans blogg och att man skulle kommentera i det inlägget om att man var med m.m Du förstår nog om du kollar till höger i menyn och trycker på inlägget Veckans blogg. Så står det där. EMn nu är den tävlingen avslutad-. Hoppas att du fick svaret på din fråga! :) Ha en bra dag! / Linnéa

Ellut

Hejsan! nu sitter jag här med Ella, jag ska byta om men det kommer ta lååååång tid. För jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej och jag kan verkligen inte bestämma mig typ bah: ska jag ha dfenna eller denna? eller nej jag kanske ska ha denna? eller, nja denna kanske hmmm, ingen aning.... Hahah, men det är typ så det är såååå himla störande. Men aja, vi har inget bestämt vi ska göra. Det är ju varmt ute men det är ju inte strandväder precis. Det är varmt men ingen sol eller aa, ni fattar. Typ fett kvavt eller vad det heter. Men nu ska jag försökan hitta något att ha på mig, för jag kan inte ha det som jag har nu... För varmt, och host jag råkade spilla fruksost på tröjan. Pusshej :*

LoL


VINNAREN

Av veckans blogg är........... EBBA! Och nej, det är inte för att jag och Ebba är mycket bra vänner. Verkligen inte. Men Ebba har gått från att inte vara alls bloggtjejej till att hålla uppdateringen på topp. Ebbas blogg är en blogg som jag läser dagligen ocg det tycker jag att NI med ska göra. Det är en blogg där hon skriver om allt. Jag tycker om Ebbas blogg jättemycket, hon har inte haft den alls länge men hon vet verkligen hur man bloggar bra! Så ja, Grattis Ebba! Klicka in på Ebbas blogg HÄÄÄÄÄR ! 

The Winner!

Av veckans blogg kommer inom en halv timme! :D
 
 

Drar mig mot Johanna!


Godmorgon

Vaknade precis, klockan är bara halv tio:/ ska jag orka gå upp nja, jag sover nig lite till... ;/ jag vaknade med jätteont i halsen, Menmen det hjälper inte att klaga. Sen när jag går upp får jag ta en halstablett, och sen är det inget mer med det. Pusshej :* (dog lite igår när jag såg denna bilden)


Godnatt

Har precis duschat och snackat en hel del med bestie Johanna. Men nu ska jag sova så godnatt :*


RSS 2.0